گل و گياه ظرافت گل و گياه ظرافت .

گل و گياه ظرافت

گل ميمون

گل ميمون

گل ميمون گياهي است چندساله، بومي مناطق مديترانه كه با توجه به منطقه آب و هوايي كه در آن كشت مي‌شود، به‌صورت گياه يك‌ساله يا دو ساله كشت مي‌شود. اگر در منطقه‌اي كشت شود كه زمستان سرد است، به‌صورت يك‌ساله و اگر در منطقه‌اي كشت شود كه سرماي زمستان ملايم است، به‌صورت دو ساله كشت مي‌شود. گل‌هاي اين گياه داراي پنج گلبرگ به رنگ‌هاي گل ميمون زرد، گل ميمون قرمز، گل ميمون الوان، گل ميمون صورتي و ارغواني است به حالت خوشه‌اي بر روي شاخه قرار دارند. برگ‌هاي گل ميمون نيزه‌اي شكل و صاف است. اين گياه از نظر ارتفاع، پاكوتاه، پابلند و متوسط است. علت نام‌گذاري اين گياه به اسم Snapdragon اين است كه كلمه Snap به معني گاز گرفتن و dragon به معني اژدهاست كه به اين معني است كه اين گل در حالت عادي بسته است وقتي پايين گل را فشار دهيم، دهانه آن باز مي‌شود كه مانند دهان اژدهاست. از طرف ديگر علت نام‌گذاري آن به گل ميمون در زبان فارسي اين است كه بذرهاي آن شبيه سر ميمون است.

ارتفاع  گل ميمون در واريته‌هاي مختلف بين ده سانتيمتر تا يك متر متغير است. از فرم‌هاي بلند آن براي گل بريده و از فرم‌هاي كوتاه آن براي كاشت در حاشيه باغچه‌ها مي‌توان استفاده كرد. گل ميمون براي رشد و گلدهي به نور كافي احتياج دارد. بنابراين بايستي در محل آفتاب‌گير در باغچه كاشته شود. خاك باغچه بايد بايستي قوي و داراي زهكشي خوبي باشد. فاصله كاشت نسبت به طول گياه فرق مي‌كند معمولاً فرم‌هاي كوتاه را با فاصله 25 تا 30 سانتيمتري و فرم‌هاي بلند را با فاصله 50 40سانتيمتري مي‌كارند، اين رقم پابلند بوده و بهتر است با فواصل 50سانتي‌متر از يكديگر كاشته شود. چون بذرها در عمق كم كاشته مي‌شوند حتماً تا قبل جوانه‌زني روزي دو بار با افشانه خاك را خيس كنيد و اجازه ندهيد هرگز خشك شود.

گل ميمون

كاشت گل ميمون

بذر گل ميمون براي رشد و گلدهي به نور كافي احتياج دارد؛ بنابراين بايستي در محل آفتاب‌گير در باغچه كاشته شود. خاك باغچه بايد بايستي قوي و داراي زهكشي خوبي باشد. فاصله كاشت نسبت به طول گياه فرق مي‌كند. معمولاً فرم‌هاي كوتاه را با فاصله 25 تا 30 سانتي‌متري و فرم‌هاي بلند را با فاصله 50-40 سانتيمتري مي‌كارند. براي طولاني شدن طول گلدهي گل‌ها را مي‌برند و از آن به‌عنوان گل بريده استفاده مي‌كنند يا بعد از پژمرده شدن و قبل از تشكيل بذر گل ميمون آن‌ها را قيچي مي‌كنند. زماني كه گياه بعد از مدتي گل دادن فرم شاداب و جوان خود را از دست داد آن را از محل نزديك به زمين قيچي كرده و سپس با يك كود مايع آن را كودپاشي مي‌كنند. در اين صورت گياه از نو شروع به رشد و فعاليت كرده و گل‌هاي خوبي خواهد داد. گل ميمون را در گلدان نيز مي‌توان پرورش داده و نسبت به زمان كاشت بذر در فصول مختلف در گلخانه به گل مي‌نشيند.

گل ميمون از دو طريق قلمه گرفتن و كاشت بذر گل ميمون تكثير مي‌يابد. در فصل پاييز بذرها را در تركيبي خاكي كه نصف ماسه و نصف پيت يا خاك‌برگ است در گلخانه بكاريد. بذرها معمولاً بعد از 10 تا 20 روز سبز مي‌شوند. بعدازاينكه نشاءها به‌اندازه كافي رشد كردند در گلدان‌هاي كوچك كاشته مي‌شوند و در گلخانه سرد يا شاسي قرار مي‌گيرند. اين گياهان در فصل بهار به باغچه منتقل شده و گياهاني كه بدين ترتيب پرورش يافته‌اند زودتر از سايرين به گل مي‌نشينند و در واقع با اين روش گل‌هاي زودرس به دست مي‌آيند. بذرهاي گل ميمون بسيار ريز بوده و مي‌توان به‌صورت دست پاش كاشت و پس از رشد گياهان آن‌ها را تنك كرد و برخي را از خاك درآورده و به محلي ديگر منتقل مي‌كنيم. براي جوانه‌زني بهتر بذر گل ميمون مي‌توان آن‌ها را چند روز قبل كاشت داخل يخچال قرار داد تا خواب‌شكني انجام شود. اولين قدم براي كاشت بذر گياهان زينتي انتخاب خاك مناسب است. بهترين تركيب خاك براي كاشت اين بذر شامل 30 درصد كوكوپيت، 50 درصد پيت ماس يا ورمي كمپوست و 20 درصد پرليت دانه‌ريز است. ابتدا بذرها را داخل آب ولرم بريزيد تا به مدت چند ساعت خيس بخورند (حداقل 3 تا 10 ساعت). اين عمل باعث شده تا پوست خارجي بذرها نرم و شكسته شود و جوانه‌زني تسريع شود. بذرها به‌طور طبيعي بعد از اين مدت بايد ته طرف بروند.

گل ميمون

براي خريد بذر گل ميمون و ساير بذر گل ها به فروشگاه بذر ظرافت مراجعه فرماييد.

همچنين از راه‌هاي زير نيز مي‌توانيد محصولات ما را ملاحظه و خريد نماييد:

۱- مراجعه به صفحه اينستاگرامي به آدرس:

https://www.instagram.com/zerafat_shop/

۲- مراجعه به كانال تلگرامي به آدرس:

https://t.me/zerafat_shop

۳- تماس با شماره موبايل: ۰۹۱۳۵۵۵۵۹۳۳


برچسب: گل ميمون، بذر گل ميمون، گياهان تزييني، بذر، خريد بذر، فروشگاه بذر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۰۶:۵۹:۴۱ توسط:گل و گياه ظرافت موضوع: نظرات (0)

گل شمعداني

شمعداني

گل شمعداني به‌عنوان يك گياه كلاسيك و آفتاب‌دوست در باغچه‌ها معروف است. شمعداني داراي شمايل جمع‌وجوري بوده و برگ‌هاي شكلاتي- بنفش زيبايي دارد. همچنين خوشه‌هايي از گل‌هاي زيبا براي آن مشاهده مي‌شوند. نژادهاي ماوريك و bullseye يكي از بهترين و قوي‌ترين نژادهاي اين گياه مي‌باشند. اين واريته ها نسبت به ساير گونه‌هاي بنفش‌برگ قوي بوده و در شرايط گرم همواره شكوفه خواهد داد. سري نژادي است كه از طريق بذر پرورش داده مي‎‌شود.

شمعداني

كاشت گل شمعداني

يكي از راه هاي تكثير، قلمه زدن شمعداني است. دقت فرماييد در مورد كاشت بذر شمعداني در راهنماي كاشت بذر شمعداني به‌صورت كامل نوشته‌ايم سعي كنيد به آن روش كاشت كنيد:

۱- سوراخ‌هايي را به‌صورت عريض و با عمق كم  حدود نيم سانتي‌متر حفر كنيد هر حفره حدود دو برابر قطر بذر گل شمعداني باشد.

۲- خاك كوكوپيت يا تركيب پيت ماس را با استفاده از مواد ارگانيك، اصلاح كنيد

۳- به‌آرامي بستر را با آب‌پاش مرطوب كنيد سپس روي آن را يك نايلون سفيد بكشيد سپس در دماي ۲۰ درجه قرار دهيد دقت كنيد دما خيلي مهم است

۴- مدت ۳ الي ۷ روز زمان مي‌برد جوانه‌زني كند دقت كنيد تو اين مدت هر زمان خاك خشك شد با آب‌پاش اسپري كنيد

۵- زماني كه جوانه‌ها ۴ برگي شدند روي نايلون يك سوراخ ايجاد كنيد حالا بستر را كنار پنجره نورگير قرار دهيد دقت كنيد غيرمستقيم باشد

۶- بعد از يك هفته مجدداً سوراخ ديگري ايجاد كنيد اين كار را آن‌قدر در طول زمان انجام دهيد تا گياه به هواي بيرون عادت كند

شمعداني

آبياري

۱- اين گياه به‌سرعت رشد كرده و با توجه به تفاوت‌هايش نسبت به گياهان چوبي، نياز به‌دقت بيشتري در آبياري دارد.

۲- براي نگهداري گل شمعداني حتي‌الامكان صبح‌ها آبياري را انجام دهيد تا از بيماري‌هاي ناشي از آبياري شبانه اجتناب كنيد.

۳- به منظور جلوگيري از پژمردگي گل شمعداني وقتي‌كه گياه شروع به پژمرده‌شدن مي‌كند، به‌آرامي و به‌صورت عميق آبياري كنيد.

۴- تقسيم فرايند آبياري به دو تكه با فاصله چند دقيقه نسبت به هم باعث نفوذ بيشتر آب مي‌شود.

۵- استفاده از آبياري قطره‌اي و شلنگ جذب‌كننده براي آبياري بهينه و صرفه‌جويي در مصرف آن مفيد است.

۶- هيچ‌گاه بيش‌ازحد آب ندهيد، زيرا مشكلات ريشه‌اي ايجاد مي‌كند.

۷- مالچ از تبخير آب در آب‌وهواي داغ و خشك جلوگيري مي‌كند و نرخ آن را كاهش مي‌دهد.

۸- در اقليم‌هاي خشك، يك حلقه خاك دور گياه شكل دهيد تا آب را به مدت طولاني‌تر نگه دارد.

هرس‌كردن

۱- گياهان بلند را مي‌توانيد ببريد يا هرس كنيد تا رشد جديد و قدرتمندانه در آن‌ها تحريك شود.

۲- ساقه‌هاي گياهان گل‌دار و يا برگ‌دار را درست بالاتر از محل رويش برگ‌هاي قديمي هرس نماييد.

۳- جلوي رشد اضافي را بگيريد تا قسمت اصلي گياه رشد قوي‌تري داشته باشد.

۴- براي گل دادن شمعداني گل‌هاي مرده را جدا كنيد تا گل‌هاي جديد به رويش تشويق شوند.

۵- در صورت نياز شاخ‌وبرگ مرده، پژمرده و معيوب را جدا نماييد.

۶- تعدادي از شاخ‌وبرگ‌ها را در حين تعويض گلدان جدا نماييد تا از ميزان فشار وارد بر گياه در ريشه‌ي جديدش بكاهيد.

۷- در انتهاي فصل گياهان را پاك كنيد تا ميزان شكل‌گيري بيماري و آفت در آن‌ها كاهش يافته و ناحيه تميز نگه داشته شود.

۸- از قرار دادن بخش‌هاي بيمار گياه در كمپوست پرهيز كنيد، زيرا خطر انتشار بيماري آن‌ها وجود دارد.

تكثير از بذر

۱- در اوايل فصل بذر را از گياهان بالغ جمع‌آوري كنيد تا گرفتار بيماري‌هاي مربوطه نشده باشند.

۲- بذرها را در گلدان‌ها يا بسته‌هاي برچسب‌دار جاي دهيد (سال جمع‌آوري بذر را روي برچسب‌ها قيد كنيد).

۳- آن‌ها را در محيط خشك و خنك داخلي قرار دهيد.

۴- اگر نگه‌داري طولاني‌مدت مدنظرتان است، آن‌ها را در يخچال نگه داريد.

كودرساني

اكثر گياهان به يك غذاي همه‌منظوره و معمول نياز دارند كه يا مختص به گياهان خاصي است (بر روي بسته‌ي كود درج‌شده) يا عمومي بوده و درصد خاصي از نيتروژن و فسفر و پتاسيم دارد. در اوايل چرخه پرورش گياه به آن كودرساني كنيد؛ اگر گياهتان تابستاني است در فصل بهار و اگر گياهتان زمستاني است، در فصل پاييز اين كار را انجام دهيد. اگر گياهتان برگ‌دار است، از كودي استفاده كنيد كه ميزان نيتروژن بالاتري دارد (اولين عدد در برچسب كود). براي گلدهي شمعداني براي گياهان گل‌دار يا ميوه‌دار، از كودي استفاده كنيد كه فسفر بالاتري دارد (عدد وسطي).
اگر از كود محلول استفاده مي‌كنيد:

۱- همانند دستورالعمل‌هاي روي بسته، كود را مخلوط نماييد.

۲- برگ شمعداني و خاك را با آن خيس كنيد.

۳- عمليات را تكرار كنيد.

اگر از كود دانه‌اي استفاده مي‌كنيد:

۱- مقداري كود همه‌منظوره را به ميزان سبك و در زير ساقه‌ها و شاخ‌وبرگ گياه پخش كنيد.

۲- با آرامي و به‌صورت عميق آبياري كنيد.

براي خريد بذر گل شمعداني و ساير بذر گل ها به فروشگاه بذر ظرافت مراجعه فرماييد.

همچنين از راه‌هاي زير نيز مي‌توانيد محصولات ما را ملاحظه و خريد نماييد:

۱- مراجعه به صفحه اينستاگرامي به آدرس:

https://www.instagram.com/zerafat_shop/

۲- مراجعه به كانال تلگرامي به آدرس:

https://t.me/zerafat_shop

۳- تماس با شماره موبايل: ۰۹۱۳۵۵۵۵۹۳۳


برچسب: گل شمعداني، بذر گل شمعداني، گياهان تزييني، بذر، خريد بذر، فروشگاه بذر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۵۴:۴۷ توسط:گل و گياه ظرافت موضوع: نظرات (0)

گل اختر

گل اختر

گل اختر گونه از گياهان گلدار از جنس Canna است. اين جنس داراي نوزده گونه است. اين گياه از خانواده Cannaceae بومي مناطق استوايي است ولي امروزه در بيشتر مناطق نيمه گرمسيري و معتدل جهان كشت مي‌شود و ارزش زينتي دارد. اين‌گونه داراي شاخ و برگ‌هاي بزرگ و زياد مي‌باشد و به عنوان يك گياه باغي تبديل شده است. نام گل اختر از كلمه سلتيكي آمده و مشتق شده از نيشكر يا ني است.

خصوصيات گياه‌شناسي

از نظر انواع گل اختر بوته گل اختر به بلندي ۷۰ تا ۱۲۰ سانتيمتر با برگ‌هاي خيلي پهن سبز يا سبز مايل به ارغواني است كه از ميان آن ساقه‌هاي متعدد كه منتهي به چندين گل درشت يا خيلي درشت به رنگ‌هاي زرد، قرمز، سفيد، زرد، ابلق ، زردآلويي، زرد طلائي، خال خال يا راه راه مي‌شود بيرون مي‌آيد. آن‌ها مي‌بايست حداقل ۶ تا ۸ ساعت از نور خورشيد به‌طور متوسط در طول تابستان بهره ببريد. گل اختر را يكي از غني‌ترين منابع نشاسته در جهان مي‌دانند.

ريشه گل اختر به شكل ريوم بوده (ريزوم اندامي است كه مواد غذايي ساخته شده در برگ را در خود ذخيره مي‌كند و هر بار كه قسمت هوايي به هر دليل از بين برود گياه مجدداً به كمك مواد ذخيره‌اي ريزوم رشد مي‌كند اما اگر چند بار اين عمل يعني حذف بخش خوابي تكرار شود ذخيره ريزوم هم تمام شده و گياه كلاً نابود مي‌شود) و داراي برگ‌هاي پهن و سرنيزه‌اي به رنگ سبز - ارغواني و بسيار جذاب است كه پس‌زمينه خوبي براي گياه علفي زينتي كه داراي برگ‌هاي شمشيري هستند به شمار مي‌رود.

شرايط محيط رشد و نگهداري

گل اختر نياز به مكان آفتابي، خاك سبك و غني از مواد آلي كه مرتباً مرطوب نگهداشته شده دارد و بهتر است با كود مايع تقويت شود. در اوايل زمستان كه برگ‌هاي گياه خشك و سياه شدند ريزوم ها را از خاك درآورده و آن‌ها را در مكاني خنك درون كمپوست كمي مرطوب نگهداري مي كنند تا چروكيده نشوند. ريزوم ها را در بهار مي‌توان در هواي آزاد كاشت.

گل اختر داراي گل‌هاي متعدد به رنگ‌هاي مختلف است و براي حاشيه كاري و تشكيل تپه گل‌ها يا تك كاري ميان تپه گل يا چمن‌زار قابل‌توجه است . كاشتن اقسام اصلي و اوليه اين گل امروز تقريباً متروك شده و فقط آن‌ها را يا نزد اشخاصي كه مجموعه اي از اقسام مختلف آن را دارند يا در گلكاري هاي درجه دوم و سوم ميتوان ديد، چون گياه اختر طاقت سرماي زمستان را در مناطق سرد و معتدل ندارد به‌مجرد شروع اولين سرما و يخبندان بوته‌هاي آنرا سرما زده برگ‌ها در حالت سبزي پلاسيده و خراب مي‌شوند ، همان زمان بايد ساقه‌هاي آن را از سطح زمين بريده ريشه‌هاي بوته را كه ساقه زيرزميني گوشتي است از خاك بيرون آورده دو سه روز آن‌ها را در محل سايه و هواگير در معرض هوا قرار داد تا رطوبت زيادي خود را از دست بدهند ، سپس آن‌ها را در زير زمين يا انبار خشك و گرمي كه محفوظ از يخ زدن باشد زير ماسه خشك بگذارند .

گل اختر

تكثير گل اختر

پياز گل اختر را در ناحيه كرج آبان ماه از خاك دراورده در محلي كه از سرماي شديد مصون باشد تا آغاز فصل بهار سيلو مي‌كنند برگ‌هاي پهن اختر در اطراف ساقه گل دهنده كه تا ۵/۱ متر رشد و نمو مي‌كنند به‌تدريج در بهار ظاهر مي‌شوند و در تابستان خوشه‌هاي درشت گل اختر به رنگ‌هاي گل اختر قرمز، گل اختر نارنجي، گل اختر زرد، گل اختر بنفش، گل اختر پرگل، گل اختر ابلق  و غيره نمودار مي‌شوند.

راحتترين و بهترين روش نگهداري و انبارداري ريزوم هاي گل اختر به اين صورت است كه ريزوم ها را از ۲۰ سانتيمتري سطح خاك قطع كرده (به دليل آسيب و بيماري‌هاي قارچي ناشي از آن، بالاتر از ريزوم قطع مي‌كنند) و سپس يك گودال به عمق ۷۰ سانتيمتر تا يك متر حفر كرده و داخل آن را ماسه مي‌ريزيم (ماسه قبلاً با قارچ‌كش مخلوط و خشك شده باشد) بعد ريزوم ها را داخل گودال مي‌گذاريم بايد توجه داشته باشيم گودال در محل آبگير قرار نداشته باشد تا آب باران وارد آن نشود بهتر است روي آن را پلاستيك بكشيم.

گل اختر

بخش مناسب براي تكثير گياه اختر يك ريزوم بسيار جوان، فعال و مرتب در حال جوانه زدن است بنابراين مي‌توان با قطعه كردن ريزوم كه يك يا چند جوانه داشته باشد گل اختر را تكثير گردد. ازدياد گل اختر از طريق تقسيم در فصل بهار و كاشت بذر گل اختر در فصل زمستان در دماي ۲۰ درجه سانتي‌گراد يا بيشتر امكان‌پذير است. چون گياه اختر طاقت سرماي زمستان را در مناطق سرد و معتدل ندارد به‌محض شروع اولين سرما و يخبندان بوته‌هاي آن را سرمازده و برگ‌ها در حالت سبزي پلاسيده و خراب مي‌شوند. در فصل بهار ريزوم هاي اختر را درآورده و بهتر است همان زمان ريزومها جدا شوند و سپس كاشته شوند. (قسمتي از ريزوم اختر به همراه يك يا چند جوانه) بايد ساقه اختر را از خاك بيرون آورده و دم هاي آن را از سطح زمين بريده ريشه هاي بوته را كه ساقه زيرزميني گوشتي است در معرض هوا قرار داد تا رطوبت زيادي خود را از دست بدهد و سه روز آن‌ها را در محلي سايه و هواگير قرار دهيد سپس آن‌ها را در زيرزمين يا انبار خشك كه محفوظ از يخ زدن باشد زير ماسه خشك بگذاريد.

خواص گل اختر به طور خلاصه عبارتند از:  درمان سوزاك، قطع بدون دليل عادت ماهانه، خون ريزي بيني، جمع شدن آب زير پوست، از بين بردن ورم، تصفيه خون، ادرارآور تب و تعريق بدن.

براي خريد بذر گل اختر و ساير بذر گل ها به فروشگاه بذر ظرافت مراجعه فرماييد.

همچنين از راه‌هاي زير نيز مي‌توانيد محصولات ما را ملاحظه و خريد نماييد:

۱- مراجعه به صفحه اينستاگرامي به آدرس:

https://www.instagram.com/zerafat_shop/

۲- مراجعه به كانال تلگرامي به آدرس:

https://t.me/zerafat_shop

۳- تماس با شماره موبايل: ۰۹۱۳۵۵۵۵۹۳۳


برچسب: گل اختر، بذر گل اختر، گياهان تزييني، بذر، خريد بذر، فروشگاه بذر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۰۹:۰۳ توسط:گل و گياه ظرافت موضوع: نظرات (0)

گل آليسوم

آليسوم

مبدأ گل آليسوم نواحي مديترانه و جزاير قناري است. افزون بر رقم‌هاي يك‌ساله كه بيشتر در گل‌كاري كشت و كار مي‌شوند، چندساله آن‌هم وجود دارد. ارتفاع حدود 20 سانتي‌متر يا كمتر است و گسترش به نسبت وسيعي دارد. انشعابات گياه زياد بوده و هر انشعاب به خوشه‌اي از گل ختم مي‌شود. گياه در مرحله گلدهي به‌صورت فرشي از گل، زمين را مي‌پوشاند. گونه‌هاي مختلفي از گل آليسوم وجود دارد كه گونه maritime L داراي گل‌هايي به رنگ آليسوم سفيد، آليسوم زرد ، آليسوم بنفش و آليسوم الوان است و به نام مرواريد خوانده مي‌شود. گل‌هاي مرواريد، كوچك و داراي 4 گلبرگ بوده و به‌صورت خوشه‌اي است كه اين خوشه به‌تدريج رشد مي‌كند و در بالاي آن گل‌هاي تازه باز مي‌شوند. مناسب كاشت در حاشيه‌ها، سبدهاي آويزان، بالكن و باغ‌هاي صخره‌اي است. اين گل عطر فوق‌العاده زيادي داشته و در ساعات اوليه روز يك گلدان از آن مي‌تواند فضاي زيادي را معطر كند. كاشت بذر گل آليسوم بسيار آسان بوده و براي گلدان، آويز، باغچه بسيار مناسب و زيبا است.

آليسوم

كاشت بذر گل آليسوم

طول عمر: يك‌ساله يا دوساله (در انتهاي دوره رشد بذر داده و بذرها دوباره شروع به رشد مي‌كنند)

زمان مناسب كاشت: اواخر زمستان تا اوايل بهار

خاك مناسب: خاك نيمه سبك با زهكشي مناسب و غني با كمپوست و كود حيواني

نور مناسب: نور زياد و محل آفتاب‌گير

رطوبت و آبياري مناسب: آبياري متوسط (اوايل رشد به‌اندازه‌اي كه پاي گياه خشك نشود و براي گياه بالغ هنگامي آبياري انجام گيرد كه پاي بوته كامل خشك باشد. آبياري زياد باعث پوسيدگي ريشه و زردي برگ و از بين رفتن گياه مي‌شود).

زمان گلدهي: اواسط بهار تا اواخر پاييز

دوره گلدهي: دوره گلدهي گل آليسوم طولاني بوده و بعد از كاشت بهاره در اواخر بهار شروع به گلدهي مي‌كند و تا قبل از يخ‌بندان به گلدهي ادامه مي‌دهد.

دما مناسب: به دماي پايين محيط مقاوم است.

كاشت و تكثير: خاك مناسب با ميزان كمپوست و كود حيواني مناسب را آماده كرده، بذر گل آليسوم را روي بستر ريخته و مقداري خاك بر روي بذرها بپاشيد و سپس خاك را كمي مرطوب نماييد.

دوره رشد: 50 تا 60 روز تا رشد كامل و گلدهي

كوددهي: آليسوم نياز كودي خاصي ندارد ولي براي افزايش گلدهي و عملكرد بهتر است از كود ورمي كمپوست و كودهاي آلي و ارگانيك و در صورت تمايل از كودهاي مكمل و كود گلدهي يا كود كامل (20، 20، 20) استفاده شود.

هرس: بعد از اتمام فصل گلدهي بوته از كف يا از 10 سانتي زمين قطع شود تا بعد از فصل سرما.

آليسوم

براي خريد بذر گل آليسوم و ساير بذر گل ها به فروشگاه بذر ظرافت مراجعه فرماييد.

همچنين از راه‌هاي زير نيز مي‌توانيد محصولات ما را ملاحظه و خريد نماييد:

۱- مراجعه به صفحه اينستاگرامي به آدرس:

https://www.instagram.com/zerafat_shop/

۲- مراجعه به كانال تلگرامي به آدرس:

https://t.me/zerafat_shop

۳- تماس با شماره موبايل: ۰۹۱۳۵۵۵۵۹۳۳


برچسب: گل آليسوم، بذر گل آليسوم، گياهان تزييني، بذر، خريد بذر، فروشگاه بذر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۰:۰۱:۱۸ توسط:گل و گياه ظرافت موضوع: نظرات (0)

علف كش تيفيس Tifis WG

تيفيس

تيفيس علف‌كشي پس رويشي از گروه شيميائي سولفونيل اوره و بازدارنده‌هاي ALS است كه از دو ماده مؤثره همراه با ايمن كننده گندم تشكيل شده است. ماده ايمن كننده تيفيس به‌صورت يك كاتاليزور عمل مي‌كند و موجب تجزيه سريع مواد مؤثره علف‌ كش دومنظوره تيفيس در گندم مي‌شود. علف كش تيفيس علف‌هاي هرز باريك برگ و پهن برگ را در مزارع گندم كنترل مي‌كند. مواد مؤثره سم تيفيس دبليو جي پس از تماس با برگ علف‌هاي هرز داخل آوندهاي چوب و آبكش به‌طرف بالا و پايين گياه حركت مي‌كند و از طريق جلوگيري از ساخت آنزيم استوهيدروكسي اسيد مانع ادامه رشد آن مي‌گردد.

مواد مؤثره علف‌كش تيفيس

مزو سولفورون ۳۰ گرم در كيلوگرم + يدوسولفورون متيل سديم ۶ گرم در كيلوگرم + مفن پاير دي اتيل ۹۰ گرم در كيلوگرم (ايمن كننده گندم)

مقدار مصرف تيفيس

۳۰۰ گرم در هكتار به‌صورت محلول‌پاشي (۲۰۰ تا ۳۰۰ ليتر آب در هكتار مصرف گردد)

در صورت وجود تراكم بالاي علف‌هاي هرز اين مقدار مي‌تواند تا ۴۰۰ گرم در هكتار افزايش يابد.

زمان مصرف تيفيس

بهترين زمان مصرف علف كش تيفيس از مرحله ۲ برگي تا اواسط پنجه‌زني علف‌هاي هرز كشيده برگ و ۲ تا ۶ برگي علف‌هاي هرز پهن برگ است.

تيفيس

براي خريد انواع سم و ساير محصولات كشاورزي به فروشگاه بذر ظرافت مراجعه فرماييد.

همچنين از راه‌هاي زير نيز مي‌توانيد محصولات ما شامل انواع بذر، كود، سموم و ... را ملاحظه و خريد نماييد:

۱- مراجعه به صفحه اينستاگرامي به آدرس:

https://www.instagram.com/zerafat_shop/

۲- مراجعه به كانال تلگرامي به آدرس:

https://t.me/zerafat_shop

۳- تماس با شماره موبايل: ۰۹۱۳۵۵۵۵۹۳۳


برچسب: سم، خريد سم، فروشگاه سم، علف كش، تيفيس،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۰:۲۱:۰۰ توسط:گل و گياه ظرافت موضوع: نظرات (0)